On-line Mesterképzés. Találd meg On-line Mesterképzés programod itt!

On-line Mesterképzés. On-line Mesterképzés programok keresése

Mester

Az online Masters program, hogy pontosan mit kell a teljes mértékben és javítja a hatálya alá. Ezek a Masters program lehetőséget biztosít a hallgatók számára a nagy tudás és a mélyreható vizsgálat az általuk választott területen. Más esetekben, a diákok is magáévá ingyenes, de a különböző tanulmányok gyűjteni a leendő új és potenciálisan új munka utak. Minden esetben, beszerzése az online diplomát az egyik legjobb rendelkezésre álló lehetőségek ma \ 's diák.

Előnyei Figyelembe Online Master Now

Vegyünk egy online Master program és a \ 'll látni, hogy milyen sok előnye van. Először is, akkor bármelyik globális egyetemi venni a felsőfokú, mivel a legtöbb iskola ismeri ezeket a programokat, és alkalmazza hitelt nekik. Ezen felül, akkor \ 'll találni néhány kiváló lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve az oktatás, amely lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg más kultúrák és gondolkodásmódok. De miért online?

Online Masters fok a hallgató a lehetőséget, hogy tanuljanak bármikor bárhonnan anélkül, hogy aggódnia a kockázatokat is jelent, hogy a család vagy a költségvetést. Akkor érintse meg az iskola \ 's tanterv ország Európában, például, és nem kell utazni, hogy erre.

Típusai Online Masters Programok

Mesterfokozatú képzési program jön minden méretben és formában. You \ 'll találni egy programot, amely megfelel az adott tanfolyam az egyik a sok egyetem található szerte a világon. Néhány lehetőségek a következők:

  • Bölcsészettudományi programok
  • Business Administration és menedzsment programok
  • Műszaki és technológiai programok
  • Jogszabályok és rendeletek programok
  • Természettudomány programok
  • Biológiai, Life, és Egészségtudományi

Minden egyetem kínál mester program megváltoztathatja mit tanulni jelentősen a tantervben. Ennek ellenére a legtöbb iskolában csomag ezek a programok hihetetlen szakértelemmel és bőséges információkat, hogy egyre több az, amit don \ 't tudja, és a mélyebb szintű oktatás, mint amit a területen dolgozó, vagy egyszerűen csak számít a bachelor \ 's mértékben.

Különbségek a költségeire és időtartamára

Globálisan, a legtöbb mester szakok tart 18 hónapos és 3 éves. A legtöbb körülbelül két év. Azonban, ha beiratkozik egy online mester, akkor \ 'll találni, hogy lehetőségek vannak, amelyek felgyorsítják a sor vagy lerövidítése is, attól függően, hogy mennyi időt kíván szentelni a tanulmányait.

Ami a költségeket, akkor \ 'll találni árak jelentősen eltér. A legmagasabb végén egyetem, akkor \ 'll fizetni, mint te egy négy éves képzés a Master \' s mértékben, hogy \ 's befejezni fele annyi idő alatt.Ugyanakkor, az online programok általában sokkal megfizethetőbb és a diákok képesek lesznek használni hitelek segítségével a költségek fedezésére.

Ne feledje, hogy megszerzése a Master \ 's mértékben lehetővé teszi a hallgató, hogy további saját karriert. A \ 'll nagyobb a valószínűsége, hogy bérelt a kívánt helyre. You \ 'll találni lehet, hogy biztosítsa a karrier \' ve álmodtak, vagy feljebb a jelenlegi helyzetben van be És meg tudod csinálni, hogy minden rendben otthon.

Tovább

Bővebben angolul: Mester -->

730 eredmény Mester, On-line

Online Mester - Projektmenedzsment

On-line Spanyolország Alcobendas
mrcius 2015

A program lehetővé teszi, hogy elsajátítsák az eszközök, amelyek lehetővé teszik a szakemberek sikeresen kezelni projektek cégek. [+]

On-line Mester - On-line Mesterképzés. Online Master - Projektmenedzsment

A program lehetővé teszi, hogy elsajátítsák az eszközök, amelyek lehetővé teszik a szakemberek sikeresen kezelni projektek cégek.

Mik a céljai a program?

A cél a Master in Project Management szakemberek képzése, hogy használja a módszerek és eszközök szükségesek a közigazgatás és a projekt menedzsment, a nemzetközi szabványokra épül, mint azok által létrehozott Project Management Institute, PMI ®. Ily módon a hallgató indulhat, és befejezni projektek sikeres végrehajtása minden életciklusa folyamatának figyelemmel.

Miért válasszon minket?... [-]

Pénzügy Mester + Cfa ®

Campus vagy on-line tanulás Nagy-Britannia (Egyesült Királyság) London
mrcius 2015

A Chartered Financial Analyst (CFA ®) végzettség tekinthető a benchmark a minőség a globális befektetői közösség. Egy nemzetközileg elismert képesítést, CFA ® már le, mint "gold standard" a The Economist. Párosulva a pénzügyi diplomáját LSBF, ez ... [+]

Pénzügy Mester + CFA ® Kettős programok a LSBF egyedülálló lehetőséget, hogy tanulmányozza a diploma mellett egy elismert szakmai képesítés. Egy úttörő megközelítést üzleti oktatás, a Dual programok kínál páratlan keveréke a tudományos kiválóság és a tárgyi munkahelyi készségek, így versenyelőnyhöz, és lehetővé teszi, hogy excel vezető szinten. A LSBF elkötelezettek vagyunk a fejlődő programok, amelyek a diákok egy kombinált elméleti és gyakorlati tanulást. Szorosan együttműködünk a hálózati vállalati és az oktatási partnerekkel annak érdekében, hogy a programok igényeit tükrözik a modern üzleti és hogy végzős skill meg, hogy a modern munkáltatók igyekeznek vonzani. Tudod össze a pénzügyi diploma és egy sor, a szakmai képesítések többek között a Chartered Financial Analyst (CFA ®) végzettség, hozzátéve, a szakmai kontextusban a posztgraduális diplomát. Amíg a pénzügyi diplomát kapsz egy megbirkózzanak az alapvető fogalmak a modern nemzetközi pénzügyek, a profi pénzügyi képesítést fejleszteni a gyakorlati készségek. Követően Dual program növeli a profil egy sokféle munkáltatók és segít haladás a karrierjét, hogy a következő szintre gyorsabban. A Chartered Financial Analyst (CFA ®) végzettség tekinthető a benchmark a minőség a globális befektetői közösség. Egy nemzetközileg elismert képesítést, CFA ® már le, mint "gold standard" a The Economist. Párosulva a pénzügyi diplomáját LSBF, Dual program útvonalon nyújt hatékony kombinációja egy nemzetközileg elismert tudományos fokozat és szakképzettség szerezhető, amely megnyílik szélesebb potenciális foglalkoztatási lehetőségeket. [-]

Ma A Pénzügyi És Befektetési (Számviteli És Pénzügyi Irányítás)

Campus vagy on-line tanulás Nagy-Britannia (Egyesült Királyság) London
mrcius 2015

Adja meg a szíve a kereskedelmi tevékenység a tanulás, hogyan kell kezelni a fejlett pénzügyi információk és szolgáltatások. [+]

On-line Mester - On-line Mesterképzés. Adja meg a szíve a kereskedelmi tevékenység a tanulás, hogyan kell kezelni a fejlett pénzügyi információk és szolgáltatások.

Ez a tanfolyam segít alkalmazkodni a folyamatosan változó területen pénzügyi és számviteli, miközben felkészít a siker mindkettő. Most megtudhatod, hogyan kell elvégezni legfontosabb számviteli feladatokat, összhangban a szakmai és etikai kódexek az ipar.

Nyereség a kutatási és elemzési készségek meg kell, hogy tegye közzé a pénzügyi kimutatásokat az egész szervezet különböző méretű, és fedjük be a korszerű vezetői számviteli technikák. Ezek közé tartozik a döntéshozatal, a költségvetés és a szabványos költségszámítás, az üzleti menedzsment és kontrolling.... [-]

Mester Online - Marketing És Értékesítési

On-line Spanyolország Alcobendas
mrcius 2015

A mester a marketing és értékesítés lehetővé teszi a specialistája ennek az üzletágnak, így elfoglalni pozíciókat a vezetői felelősségi [+]

Mester Online - Marketing és Értékesítési

A mester a marketing és értékesítés lehetővé teszi a specialistája ennek az üzletágnak, így elfoglalni pozíciókat a vezetői felelősség.

Mik a céljai a program?

A cél a Mester a marketing és értékesítés, hogy a vonat különleges vezetők, képesek reagálni a változó piaci, siettesse igényeiket és lehetőségeket találjanak megszerzése révén az ismeretek és készségek általában az értékesítés és marketing.

Miért válasszon minket?

A tanulási módszer alapja az az "ügy" módszer, video osztályok, virtuális ülések és interaktív gyakorlatok. A diák egy heti program a munka és a személyes tutor követni. A Kar áll, az üzleti szakemberek. ... [-]

Online Mestere Törvények Ránktörvény A Külföldi Ügyvédek

On-line Amerikai Egyesült Államok Saint Louis
janur 2015

A @ WashULaw Master of Laws (LL.M.) program egy dinamikus online LL.M.program által kínált külföldi ügyvédek a Washington University School of Law, része az elit [+]

On-line Mester - On-line Mesterképzés. Online Master of Laws az amerikai jogban a külföldi ügyvédek A @ WashULaw Master of Laws (LL.M.) program egy dinamikus online LL.M. program által kínált külföldi ügyvédek a Washington University School of Law, része az elit Washington University, St. Louis. Tanított a nagy tekintélyű kar, ez a program célja, hogy segítse a következő generációs ügyvédi elérjék karrier célok és készségek elsajátításának hogy sikeresek legyenek a gyorsan változó területen a nemzetközi üzleti életben. Megérkezés a state-of-the-art online technológiák @ WashULaw tanfolyamok hatékonyan integrálja az élő tantermi ülés a video streaming és a saját ütemezésű tartalmat.Az élő tantermi ülés, Washington Egyetem Jogi Karán és a @ WashULaw diákok "megfelelő", előre megbeszélt időpontokban tanfolyam viták, szakkörök és a face-to-face irodája órás üléseken. A saját ütemezésű tartalmat kínál a diákok magas színvonalú, kar-tanfolyam célja, rendkívül gyártott videotartalmak és egy interaktív közösségi technológiai platform, amely lehetővé teszi a diákok beszélgetni, tanulni és csatlakozz közösségek fickó osztálytársai és tanárai a nap 24 órájában. A nyár folyamán @ WashULaw diákok fognak kapni, intenzív amerikai merítés program St. Louis, Washington DC-ben, és más amerikai városokban megtapasztalni amerikai törvények belülről amerikai tárgyalótermek és jogi cégek. Miért érdemes a @ WashULaw LL.M. Program? Az online végzős LL.M. az USA-banTörvény a külföldi ügyvédek Programot a diákok szerte a világon a lehetőséget keresnek, LL.M. át a Washington University School of Law 's országos rangsorban doktori program. @ WashULaw újító tanterv tartalmaz egy rendkívül interaktív tanulási környezetben. Ez lehetővé teszi, hogy keresnek LL.M. diplomáját a Washington University School of Law, bárhol a világon. ... [-]

Pénzügy Mester + Acca

Campus vagy on-line tanulás Nagy-Britannia (Egyesült Királyság) London Birmingham Manchester
mrcius 2015

A pénzügyi diploma + ACCA Dual program magában foglalja a számviteli gyakorlat elhelyezést, így a gyakorlati tapasztalatok, míg a keresett pont felé, a végső ACCA képesítést, és a kombináció a tudományos kiválóság és szakmai növeli a profil egy sokkal szélesebb munkaadók. [+]

A globális testének professzionális számlák könyvelők Az Egyesület Okleveles Könyvvizsgálók (ACCA) végzettség egy világszerte elismert képesítést, és egy hatékony eszköz a szakmai előmenetel. LSBF tartja arany státuszt a szolgáltató az ACCA képesítést, és együtt a pénzügyi diplomát kínál egy erős kombinációja az üzleti elmélet és a gyakorlati pénzügyi ismeretek. Az pénzügyi diploma + ACCA Dual program tartalmaz egy számviteli gyakorlat elhelyezést, így a gyakorlati tapasztalatok, míg a keresett pont felé, a végső ACCA képesítést, és a kombináció a tudományos kiválóság és szakmai növeli a profil egy sokkal szélesebb munkaadók. [-]

Online Mester - Az Üzleti Menedzsment

On-line Spanyolország Alcobendas
mrcius 2015

A Master in Business Administration kifejezetten a hallgató megközelíteni a világot az üzleti menedzsment, mérettől függetlenül, egy nagyon praktikus nézet. [+]

On-line Mester - On-line Mesterképzés. Mester online - Business Management

A Master in Business Administration kifejezetten a hallgató megközelíteni a világot az üzleti menedzsment, mérettől függetlenül, egy nagyon praktikus nézet.

Mik a céljai a program?

A cél a Master in Management célja, hogy diplomásokat, a készségek és képességek szükségesek a megalapozott üzleti döntések és következményeinek megértéséhez ezek a döntések különböző területein az egyes társaságok.

Miért válasszon minket?

A tanulási módszer alapja az az "ügy" módszer, video osztályok, virtuális ülések és interaktív gyakorlatok. A diák egy heti program a munka és a személyes tutor követni. A Kar áll, az üzleti szakemberek. ... [-]

Mester Diplomát Marketing, A Kommunikáció És A Rendezvény A Divat

On-line Spanyolország Barcelona
mrcius 2015

A Master in Marketing, Kommunikáció és Rendezvény Fashion fő célja, hogy a vonat jövő szakemberek, akik tudják, hogyan lehet azonosítani, értékelni és válassza ki a piaci lehetőségek létrehozása, az optimális stratégiák a kommunikáció területén és a márka image egy olyan iparágban ahol az innováció folyamatos és nagyon versenyképes. [+]

A Master in Marketing, Kommunikáció és Rendezvény Fashion fő célja, hogy a vonat jövő szakemberek, akik tudják, hogyan lehet azonosítani, értékelni és válassza ki a piaci lehetőségek létrehozása, az optimális stratégiák a kommunikáció területén és a márka image egy olyan iparágban ahol az innováció folyamatos és nagyon versenyképes. Szakemberek képes lesz elhelyezkedni a termék a piacon, és ez ismert, vagy a reklám, a sajtó vagy a rendezvényt szervező. Cél: Ahhoz, hogy a hallgatók a szükséges ismeretek és készségek, hogy végre egy sikeres marketing politikát. Létrehozzák a legmegfelelőbb kommunikációs csatornát. A különböző eszközöket a reklám eszközeként terjesztésének termék. Ismerje meg a tervezés, a szervezés és fejlesztése mindenképpen a divat világában. [-]

Fölérendelt Biztonsági És Egészségvédelmi Ügynökség

On-line Spanyolország Madrid
mrcius 2015

A jelenlegi üzleti világban környezetben azok az intézmények, hogy megfeleljen a szabványoknak Biztonsági és Egészségvédelmi [+]

On-line Mester - On-line Mesterképzés. Master of Biztonsági és Egészségvédelmi

A jelenlegi üzleti világban környezetben azok az intézmények, hogy megfeleljen a szabványoknak Biztonsági és Egészségvédelmi.

Egyre több vállalat, amellett, hogy a jogi követelmények olyan országban, ahol jelen vannak, összhangban az elvekkel és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO), amely további követelményeket, amelyeket a sorozat nemzetközi szabványok OHSAS 18000 A menedzsment rendszerek Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi, amely azonosítja a követelmények (OHSAS 18001, ami a jelenlegi változat 2007), és irányelvek (OHSAS 18002, a legutóbbi kiadás, 2008), hogy a létesítmény hatékony biztonsági irányítási rendszer munkahelyi egészség a vállalatok.... [-]

Mester Online - Pénzügyi Menedzsment

On-line Spanyolország Alcobendas
mrcius 2015

A Master in Financial Management lehetővé teszi a specialistája ennek az üzletágnak, így elfoglalni pozíciókat a vezetői felelősség. [+]

Mester Online - Financial Management

A Master in Financial Management lehetővé teszi a specialistája ennek az üzletágnak, így elfoglalni pozíciókat a vezetői felelősség.

Mik a céljai a program?

A cél a Mester a pénzügyi irányítás, hogy a vonat képzett szakemberek és vezetők, akik képesek kezelni és hatékonyan reagáljanak a problémákra a pénzügyi és üzleti területek megszerzése révén erősen gyakorlati ismeretek és készségek kezeléséhez szükséges ezeket a kihívásokat.

Miért válasszon minket?

A tanulási módszer alapja az az "ügy" módszer, video osztályok, virtuális ülések és interaktív gyakorlatok. A diák egy heti program a munka és a személyes tutor követni. A Kar áll, az üzleti szakemberek. ... [-]

Mester Online - Pénzügyi Menedzsment

On-line Spanyolország Alcobendas
mrcius 2015

A Master in Financial Management lehetővé teszi a specialistája ennek az üzletágnak, így elfoglalni pozíciókat a vezetői felelősségi [+]

On-line Mester - On-line Mesterképzés. Mester Online - Financial Management

A Master in Financial Management lehetővé teszi a specialistája ennek az üzletágnak, így elfoglalni pozíciókat a vezetői felelősség.

Mik a céljai a program?

A cél a Mester a pénzügyi irányítás, hogy a vonat képzett szakemberek és vezetők, akik képesek kezelni és hatékonyan reagáljanak a problémákra a pénzügyi és üzleti területek megszerzése révén erősen gyakorlati ismeretek és készségek kezeléséhez szükséges ezeket a kihívásokat.

Miért válasszon minket?

A tanulási módszer alapja az az "ügy" módszer, video osztályok, virtuális ülések és interaktív gyakorlatok. A diák egy heti program a munka és a személyes tutor követni. A Kar áll, az üzleti szakemberek. ... [-]

Okleveles Pénzügyi És Befektetési

On-line Nagy-Britannia (Egyesült Királyság) London
mrcius 2015

Az okleveles pénzügyi és befektetési program célja nem csak a kiváló minőségű jelöltek, hanem a kiváló minőségű pénzügy kutatók. [+]

Okleveles Pénzügyi és Befektetési

Az okleveles pénzügyi és befektetési program célja nem csak a kiváló minőségű jelöltek, hanem a kiváló minőségű pénzügy kutatók. A kurzus épít szilárd alapot az elmélet és a gyakorlat a pénzügyi döntéshozatalban. Akkor kapnak a korszerű irányítási és elemző készségek szükségesek, hogy ha az élvonalban a pénzügyi világban.

A gyorsan változó területén a pénzügyek és befektetések, megértése kulcsfontosságú területeken a nemzeti és globális szinten is fontos. Ez magában foglalja a pénzügyi piacok és a pénzügyi rendszerek a fejlett és a feltörekvő gazdaságok. Együtt dolgozták ki a nemzetközi szervezetek, az ilyen mértékű biztosítja Önnek az a tudás, amire szüksége van - és lehet alkalmazni belül a mai üzleti tevékenységet. ... [-]

Llm A Technológiai És Szellemi Alkotások Joga

On-line Nagy-Britannia (Egyesült Királyság) Liverpool
mrcius 2015

A LLM a technológiai és szellemi alkotások joga van egy speciális Master of Laws mértékben, hogy felállítja majd Önnek a készségek és ismeretek kezelése a technológia és a szellemi tulajdon igények az üzleti környezet egy jogi háttér. [+]

On-line Mester - On-line Mesterképzés. Ez LLM a technológiai és szellemi alkotások joga program biztosítja a fejlett megértése mind a keretet, amely szabályozza a kereskedelmi alkalmazása a technológia és a szellemi alkotások joga, és a legújabb fejleményeket ebben a gyorsan változó területen. Ez szilárd alapot biztosít a kereskedelmi törvény, amely a legújabb internetes és a technológia-alapú szellemi kérdések és felajánlja a lehetőséget, hogy folytassa a sajátos érdekeit.

LLM a technológiai és szellemi alkotások joga

A LLM a technológiai és szellemi alkotások joga van egy speciális Master of Laws mértékben, hogy felállítja majd Önnek a készségek és ismeretek kezelése a technológia és a szellemi tulajdon igények az üzleti környezet egy jogi háttér. Célja a jogi szakembereknek szeretnének szakosodni és üzleti szakemberek szeretnének szerezni jogi szakértelem ezen a területen, hogy szilárd alapot biztosít a kereskedelmi jog, amely számos, a leginkább up-to-date internet és a technológia-alapú szellemi kérdések, valamint a szerzői és a szabadalmi . ... [-]

Mester Online - Nemzetközi Kereskedelem

On-line Spanyolország Alcobendas
mrcius 2015

A Mester Nemzetközi Kereskedelmi lehetővé teszi, mint egy speciális felelős pozíciót és vezető vállalatok, amelyek üzleti egy feltűnően [+]

Mester Online - Nemzetközi Kereskedelmi

A Mester Nemzetközi Kereskedelmi lehetővé teszi, mint egy speciális felelős pozíciót és vezető vállalatok, amelyek üzleti erős nemzetközi és globális.

Mik a céljai a program?

A cél a Mester a nemzetközi kereskedelemben, hogy a vonat a frontvonal szakemberek, akik képesek megérteni és megoldani a problémákat a különféle, elsősorban például a hatékony kezelése nemzetközi üzleti életben. Ez úgy valósul meg az ismeretszerzést és competenciastípicamente kapcsolatos külkereskedelmi, valamint a készségek sajátos vezetői pozíciót.

 ... [-]

Ma A Pénzügyi És Befektetési (Generalista Út)

Campus vagy on-line tanulás Nagy-Britannia (Egyesült Királyság) London
mrcius 2015

A kurzus épít szilárd alapot az elmélet és a gyakorlat a pénzügyi döntéshozatalban. Akkor kapnak a fejlett irányítási és elemző készség szükséges, hogy ha az élen a pénzügyi világban. [+]

On-line Mester - On-line Mesterképzés. A MA Pénzügyi és Befektetési program célja, hogy nem csak kiváló minőségű jelöltek, hanem kiváló minőségű pénzügy kutatók. A kurzus épít szilárd alapot az elmélet és a gyakorlat a pénzügyi döntéshozatalban. Akkor kapnak a fejlett irányítási és elemző készség szükséges, hogy ha az élen a pénzügyi világban.

A folyamatosan változó területén a pénzügyi és befektetési, a megértés a legfontosabb területek a nemzeti és globális szinten is rendkívül fontos. Ez magában foglalja a pénzügyi piacok és a pénzügyi rendszer a fejlett és a feltörekvő gazdaságokban. Együtt dolgozták ki a nemzetközi szervezetek, az ilyen mértékű biztosítja, az a tudás, amire szüksége van -, és lehet alkalmazni, hogy a mai üzleti tevékenységet.... [-]