Rólunk

Küldetésnyilatkozat

Mindig is célja Masterstudies.com hogy az oktatási intézmények rendkívül hatékony marketing és a márkaépítés megoldást. Tudunk biztosítani a szolgáltatást az iskola kínálja valamennyi ellátásra élvonalbeli 2012 web-alapú technológia vezetni a nemzetközi marketing.

 

Egy sikertörténet

Elindítása óta Masterstudies.com, mi volt tapasztalható óriási növekedés várható az utazó forgalom és a vevők. Ügyfeleink a középpontba, a mi széles körű nemzetközi csapat kimagasló szolgáltatást és értékes tanácsot. Több mint 1.000.000 egyedi látogató felhasználók weboldalaink havi urad programokat kell meghirdetni igen sikeresen. Mindezek a leendő hallgatók l ooking a felsőoktatásban.

 

Global Reach

A diákok a honlapunkon az egész világ keresés választékunk a legjobb iskolák nemzetközi szinten. Több mint 35 különböző változata oldalunkat több mint 30 nyelven, minden szabott egy adott ország vagy régió.

 

Nagy érték pénzért

Mindig is a célunk, hogy az oktatási Inst itutions egy igen költséghatékony marketing és a márkaépítés megoldást. Azt terveztük, hogy olyan terméket kínál valamennyi ellátásra 21. század web-alapú nemzetközi marketing, míg egy olcsó megoldást kínál, amely segít használni a marketing-költségvetés hatékonyabb.

 

Minden ellenőrzési lépés

Velünk lesz a teljes ellenőrzés alatt, hogyan mutassa be az iskolai és programokat, és milyen típusú diákoknak szeretne vonzani. Szakmai ke Tomer szolgáltató csoport kezeli a set-up-on nem többlet költséget az Ön számára, és segít minden alkalommal.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.