Tanfolyamok

Milyen típusú képzések közül választhatok?

Üdvözölünk azon az oldalunkon, ahol a rövid, online, táv és üzleti képzéseket találod. Akadnak olyanok, akik a rövid képzések egyikével kezdik, innen jutnak el végül az oklevél megszerzéséig, vagy akár egy diplomáig. Az irodai menedzserek szívesen küldik beosztottjaikat valamelyik karrier training képzésünkre, hogy fejlesszék a munkavállalók tudás és kompetenciaszintjét. El szeretnél mélyedni az Üzlet és a Pénzügy világában, dolgozni szeretnél a diplomádon, vagy csak felfrissítenéd egyik-másik képességedet – itt találsz olyan képzést, ami megfelel az elvárásaidnak!

Rövid Képzések

Vannak olyan hallgatók, akik a rövid képzéseket választják. A rövid képzések a következő területeken kínálnak specifikus komptenciákat: Design, Oktatás,Számítástechnika, Mérnöki tevékenység, Pszichológia és sok más. A rövid képzések időtartama eltérő, de zömük néhány nap, röpke hét, vagy hónap alatt elvégezhető. Például, ha valakit érdekel a számítástechnika, vagy az informatika, akkor elvégezhet egy rövid képzést, hogy aztán tovább dolgozhasson az oklevélért.

A rövid képzésekeket neked találták ki, ha stabil alapokkal rendelkezel egy adott területen, de további intenzív képzésre van szükséged, hogy speciális kompetenciákra tegyél szert pl. az informatika, vagy az oktatás terén, esetleg más területen, és ezt a bizonyos kompteneciát néhány hét, vagy annál is rövidebb idő alatt szeretnéd elsajátítani.

Online képzések 

Az online képzéseket elfoglalt szakemberek és cégek igényei szerint fejlesztették ki. Olyan egyéneknek, akik ki kívánják terejszteni továbbképzési és tréning lehetőségeik körét, miközben a szakami életben is tartják a tempót. Az online képzés lehetővé teszi, hogy a saját tempódban, saját időbeosztás szerint dolgozz. Léteznek különböző tudományterületeken okleveles képesítést adó, meglehetősen rövid idő alatt elvégezhető kurzusok, és rendkívül specifikus illetve általános képzések is. A cégek online képzésekre küldhetik dolgozóikat, hogy szert tegyenek a munkához szükséges képesítésre, vagy hasznos tapasztalatokkal gazdagodjanak néhány specifikus területen, illetve alterületen. Ezen az oldalon online kurzusok százai közül válogathatsz, tallózz kedvedre a kínálatban.


Távoktatás

Távoktatásban, akárcsak az online képzéseknél, igényeidnek és karrierterveidnek megfelelően végezhetsz néhány kurzust, de akár egy teljes képzést is. Kezdj bele fokozatosan, majd jelentkezz mind több kurzusra, ahogy az időd engedi! Számos különböző területet találunk távoktatásban, többek között üzleti, jogi, pszichológia és műszaki képzéseket.

 

NÉPSZERŰ KURZUSOK

1. Pszichológiai kurzusok

A pszichológia az elme és a viselkedés tudománya, amely többek között az emberek cselekedeteinek motivációit és a gyermekfejlődés elméletét kutatja. A pszichológiai képzés az emberi viselkedéssel kapcsolatos munkára készíti fel a hallgatót, hogy a későbbiekben klinikai pszichológusként, tanácsadóként, szociális munkásként, kutatóként, vagy egyéb hasonló területen helyezkedj el. Ez egy igen keresett, fejlődő szakma. A pszichológiát végzettek közül akad, aki aztán a sport, a szórakoztatóipar, vagy a reklámszakma területén talál állást.

A pszichológiai képzések között vannak a motivációval, az emberi viselkedéssel, az emberi fejlődés elméleteivel, a kísérleti pszichológiával, stb. foglalkozók. Ezek a típusú kurzusok erős alapként szolgálhatnak további pszichológiai tanulmányokhoz, diplomákhoz.

 

2. Jogi kurzusok

A jog hazai és külföldi jogrendszerekkel is foglalkozik, és felkészíti a hallgatót, hogy a későbbiekben ezen a pályán helyezkedhessen el. Számos, oldalainkon is megtalálható intézmény kínál képzéseket a jogi kommunikáció témájában és egyéb fontos jogi területeken. A jogász szakma meglehetősen jövedelmező, dolgozzon az ember magánügyvédként, jogi tanácsadóként, jogi asszisztensként, vagy egyéb területen. Ha valakit érdekel a jog szerteágazó tudománya, érdemes rövid képzésekkel kezdenie, majd onnan folytatnia a teljes képzések irányába.

 

3. Üzleti Kurzusok

Számos üzleti kurzus közül választhatsz. A munkáltatók előszeretettel ajánlják munkavállalóiknak ezeket a kurzusokat. Vannak olyan üzleti képzések, amelyek segítik felébreszteni a munkavállalókban a menedzseri szellemet, jobb telejsítményre sarkallnak, ezáltal növelik a bevételeket. Egyebek mellett ezek a tanfolyamok is nagyszerű eszközei a munkavállalók továbbképzésének útján való profitnövelésnek. A kurzusok „munkafejlesztési tervként” is funkcionálhatnak, amelynek keretein belül a munkavállalók az üzleti életben is alkalmazható tréningen vesznek részt.

Előnyök

Egy-egy tanfolyam számos előnnyel jár. Egyrészt biztosítja az elfoglalt szakemberek számára az oktatásba való visszatérés lehetőségét, másrészt lehetővé teszi a munkaadóknak, hogy fejlődési és tréninglehetőséget biztosítsanak munkavállalóiknak, amelynek hála azok könnyedén alkalmazkodhatnak a cég változó kívánalmaihoz.

Ezen kívül az elfoglalt anyukák, vagy mások a saját igényeik szerint maguk dönthetik el, hogy mikor és mennyit vállalnak. Legyen szó bár egy mesterről, egy felsőbb képesítésről, egy oklevélről, vagy csupán egy kompetencia elsajátításáról, amiről többet szeretnél megtudni.

A távoktatásnak számos előnye van, hiszen nemzetközi portálként az élet minden területéről érkező, különböző nemzetiségű és hátterű embereket ösztönöz arra, hogy a kurzusok között tallózzanak, végül pedig saját tempójuk szerint érjék el céljaikat.

Ár- és időtartambeli különbségek

Ezen a weboldalon egyetemek, főiskolák és egyéb intézmények széles skáláján válogathatsz. Tekintsd végig a különböző intézményeket, és hasonlítsd össze áraikat. Biztosan fogsz olyat találni, amely a pénztárcádnak és az igényeidnek egyaránt megfelel.

Számtalan képzés közül választhatsz keress bár néhány kurzust, vagy egy teljes képzést. Itt mindent megtalálsz:Üzlet, Kommunikáció, Könyvelés és Marketing, Jog, Tanácsadás, Vendéglátás, Menedzsment, Fotó és Művészetek!

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.