Tanulás magántanártól

Tetszett? Oszd meg másokkal is.Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Learning Hungarian

Van egy barátom, aki jelezte nekem, hogy nemsokára Magyarországra érkezik és kérte, hogy segítsek neki egy olyan iskola vagy tanár megtalálásában, akitől magyarul tudna tanulni. Mondtam neki, hogy utánanézek és meglátom, mit tehetek. Némi kutakodás után fedeztem fel a neten egy oldalt, amely a Learning Hungarian metódust tanítja, azaz olyan könnyedén és már-már szinte játékosan haladnak az órákkal, hogy a tanuló diák szinte észre sem veszi és már több magyar mondatot mondott ki, mint ahogy azt ő előre remélte volna.

Learning Hungarian Budán

A módszer kitalálója egy nagyon kedves hölgy, Éva, aki hosszas kutatások és korábbi tanári és egyéb pszichológiai képesítések után fejlesztette ki ezt a módszert, amely tényleg csodákra képes. A Learning Hungarian egy olyan mankót ad az emberek és a külföldiek kezébe, akik magyarul akarnak tanulni, hogy ténylegesen élmény nézni és látni a fejlődésüket, és főleg hallani tőlük mindazokat a pozitív visszajelzéseket, amelyeket egy-egy óra után adnak.

Learning Hungarian órák kedvező áron

Amikor megkérdezte a barátom, hogy annak is járjak utána, pontosan mibe is fog ez az egész kerülni, akkor vállaltam azt a szerepet, hogy felhívjam a tanárt, és egyeztessek egy időpontot, ahol előre meg tudjuk beszélni a barátomnak pontosan mik is lennének a kívánságai. Mert amennyire emlékszem sosem volt egy könnyű eset. Így elmentem Évához, ahol egy gyönyörű lakásban és tényleg egy csodálatos budai környezetben található a learninghungarian.hu/hungarian-teacher módszer helyszíne, úgyhogy ez már engem eleve meggyőzött, hogy ezt imádni fogja a barátom.

Elbeszélgettünk körülbelül egy órát és természetesen ragaszkodtam ahhoz, hogy kifizessem ezt az egy órát, mintha ez már a Learning Hungarian első órája lett volna, amit ő a lehető leghatározottabban visszautasított, ami velem még az egész életemben nem történt meg soha. Hogy valaki azt mondja, neki ez a találkozó egy befektetés, mintha én egy ügynök lennék, aki kuncsaftot, diákot szerez neki. És miután és a barátomnak ezt eleve ingyen vállaltam (eléggé visszataszító lett volna, ha nem így teszek), így ez a Learning Hungarian beszélgetés eléggé sikeresnek volt mondható.

A beszélgetés végére meg voltam arról győződve, hogy Éva kezei közül egy szinte tökéletesen magyarul beszélő barátom lesz, aki a Learning Hungarian módszernek köszönhetően tökéletesen fog tudni velem és akár bárkivel is kommunikálni és olyan szintű magabiztosságra fog szert tenni, ami egy külföldinek elképesztő előnyt és magabiztosságot fog jelenteni.

Fel is hívtam a barátomat és beszámoltam neki, micsoda helyet találtam neki, ahol Éva állítása szerint, ha három kemény hónapot lenyomnak együtt a magyar nyelv tanulására koncentrálva, akkor bizony semmi sem fogja megmenteni a barátomat attól, hogy magas szinten beszéljen magyarul. Ennek ő is borzalmasan örült, és közölte, hogy már két nap múlva indul is a gépe, így nekem is össze kellett szedjem magam, hogy szép dolgokkal várjam mire megérkezik.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.